KINE/OSTEO Jan Geens

Jan Geens

Osteopaat C.O.

Osteopathie
Sportkinesitherapie
Algemene kinesitherapie en revalidatie
Structurele therapie
Kinesiotaping
• Craniosacrale therapie

 

Hallo,

mijn naam is Jan Geens en ik ben afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek. Ik woon en werk sedert 7 jaar in Limburg.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik actief op sportief vlak. Zwemmen en basketbal waren mijn grootste hobby’s in mijn jeugd. Deze interesses bepaalde mee mijn studiekeuze. Ik startte een opleiding revalidatie wetenschappen en kinesitherapie te Brussel in 2004 en studeerde hier in 2009 af met de specialisatie sportkinesitherapie.

Na deze studies ging ik aan de slag als sportkinesitherapeut in een privé praktijk en deed ik de begeleiding van twee provinciale voetbalploegen. Door deze ervaringen werd ik gestimuleerd om verder me te verrijken in het bewegingsapparaat en het gehele lichaam.

In 2010 startte ik daarom een opleiding osteopathie aan het “Flanders International College of Osteopathy” (FICO). In 2016 legde ik vervolgens succesvol het eindexamen osteopathie af voor een internationale jury (CO). Nu rest me enkel nog het vervaardigen van een thesis vooraleer ik de titel D.O. in de osteopathie zal behalen.

Afspraak maken Osteo Afspraak maken Kine