Pieterjan Berx

pieterjan1Pieterjan Berx

Voedings- en gezondheidsconsulent

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen: Chemie procestechnieken, Gezondheidscoach, Orthomoleculaire gezondheidsleer, Evolutionaire gezondheidsleer, Klinische PNI therapeut in opleiding
Hobby’s: Snowboarden, fitness, hardlopen, koken.

Ik ben Pieterjan Berx, al van jongs af aan ben ik gepassioneerd bezig met voeding. Na een opleiding in chemische procestechnieken en daarna als welnesscoach , heb ik me vol overgave gestort in de wereld van orthomoleculaire voedingsleer en Klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Als voedings- en gezondheidsconsulent adviseer ik klanten in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. Ik behandel overgewicht, diabetes type 2, colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn, als ook specifieke voedingsintoleranties, allergenen of suiker-, vet- en/of zoutverslavingen.
Binnen de huidige westerse wereld heeft de mens te maken met veel verstorende omgevingsfactoren, zoals nutriëntarme of calorierijke voeding, weinig beweging, medicijngebruik, stress en een vervuild leefmilieu. Ik zoek een individueel behandelingsplan uit, maak hierbij gebruik van voeding en suppletie in al haar vormen, beweging, psychosociale interventies, epigenetica, resoleomics en deep learning.

Sinds mei 2015  gebruiken we eveneens het Energetica – Natura GPS systeem als extra parameter voor onze analyses.

Afspraak maken