Pieterjan Berx

foto van Pieterjan Berx.Pieterjan Berx

KPNI therapeut

 

 

 

 

 

 

Opleidingen: Chemie procestechnieken, Gezondheidscoach, Orthomoleculaire gezondheidsleer, Evolutionaire gezondheidsleer, ESB, NST, FKC, Klinische PNI therapeut
Hobby’s: Snowboarden, fitness, hardlopen, koken.

Ik ben Pieterjan Berx, al van jongs af aan ben ik gepassioneerd bezig met voeding. Na een opleiding in chemische procestechnieken en daarna als welnesscoach , heb ik me vol overgave gestort in de wereld van orthomoleculaire voedingsleer en Klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Als KPNI therapeut adviseer ik klanten in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. Ik behandel algemeen chronische ziektebeelden, pijnklachten, overgewicht, diabetes type 2, colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn, als ook specifieke voedingsintoleranties, allergenen of suiker-, vet- en/of zoutverslavingen.
Binnen de huidige westerse wereld heeft de mens te maken met veel verstorende omgevingsfactoren, zoals nutriëntarme of calorierijke voeding, weinig beweging, medicijngebruik, stress en een vervuild leefmilieu. Ik zoek een individueel behandelingsplan uit, maak hierbij gebruik van voeding en suppletie in al haar vormen, beweging, psychosociale interventies, epigenetica en deep learning.

Door het toepassen van FKC technieken, kunnen we via kinesiologie de patiënt op emotioneel, structureel, biochemisch en energetisch niveau uitmeten.

Sinds mei 2015  gebruiken we eveneens het Energetica – Natura GPS systeem als extra parameter voor onze analyses.

Afspraak maken